25 Mart 2009 Çarşamba

Neler Olmuş

- Borç batağına girip Lassana Diarra ve Jermain Defoe'yu yolladıktan sonra hesapları sıfırlayan Portsmouth, lig başlamadan önce yeni sahibini arıyormuş.

- Didier Drogba, sorun yaşadığı Scolari'nin gitmesiyle birlikte Chelsea'de kalmak istediğine karar vermiş. Yeni bir kontrat imzalamayı düşünüyormuş. Anelka'nın da sakatlığıyla birlikte Drogba tekrar takımının forvet hattındaki ilk tercihi haline geldi.

- Blackburn'lü Andre Ooijer, sene sonunda eski takımı PSV'ye dönüyormuş.

- Tottenham menejeri Harry Redknapp, Genoa'nın Udinese'yi 2-0 yendiği maçta gol atan Diego Milito'yu izlemiş. Beğenmiş olacak ki transfer etmek istemiş. Sezon başında almak istemişler, ama 14 milyon pound isteyen Zaragoza'ya istedikleri teklifi veremeyince Milito da eski kulübü Genoa'ya dönmüştü. Şimdi Genoa onu satmaya yanaşır mı, zor. Bu arada Tottenham cephesinden bir sevindirici haber, 4 aydır sakat olan Alan Hutton iyileşti ve maç yapabilecek duruma geldi. Öyle ki İskoçya milli takım kadrosuna bile çağırıldı.

- Liverpool'un İspanyol sağ beki Alvaro Arbeloa, takımlarına tarihlerindeki ilk Premier League şampiyonluğunu getirebilirlerse, Liverpool şehrinin en büyük efsanesi ünlü müzik grubu The Beatles'ı geçebileceklerini söylemiş. Bu işin esprisi bile olmaz, biri şu çocuğa Beatles'ı anlatsın.

- Liverpool'dan devam. Bu sene takımında inanılmaz bir performans ortaya koyan Steven Gerrard, bu performansını takım arkadaşlarına ve çok severek oynadığı yeni pozisyonuna bağlıyor. Arkasını toplayan iki ortasaha olduğunda daha iyi ve rakip için tehlikeli olduğunu söylemiş ve Capello'ya da mesajı göndermiş, "Beni arkaya bağlama". Bu arada Gerrard bu sene hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu ve sözleşmesini 2013'e kadar uzatmak istediğini söylemiş.

- Moratti reste rest çekmiş! Zlatan İbrahimovic'in, takımı Manchester United'a elendikten sonra yaptığı ve Avrupa'da başarılı olamadıkları için ayrılık sinyalleri verdiği açıklamasına, "Her futbolcunun bir değeri var. İyi teklif gelirse satarız. Bakarsınız bir gün İnter Şampiyonlar Ligi'ni kazanır. Ama o gün İbrahimovic, takımımızda olmayabilir. Hayatta her zaman istediğiniz olmuyor. Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sonradan pişmanlıklara yol açabiliyor." diyerek karşılık vermiş ve İbrahimovic'e mesajını yollamış.

Hiç yorum yok: