14 Eylül 2008 Pazar

Oyuncu Değişikliği Hakkımız da Doldu !


Ah Volkan ah ! Yapma Volkan ! Bu kaçıncı oldu acaba ? Daha Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçında gördüğü ultra gereksiz kırmızı kartın tartışmaları bitmeden kariyerine bir kırmızı kart daha ekledi Volkan Demirel. Yine oyuncu değişikliği hakkı dolmuştu, bu sefer kaleye Yasin geçti. Gözlerimiz ve kulaklarımız da Rıdvan Dilmen'i aradı tabi.

Hep merak ederim, bu futbolcuları uyaran yok mu ? Ali Sami Yen'de yaptığı hatadan sonra sırtına vuranlar olmasaydı, "Delikanlı adam koçum benim." diyenler olmasaydı belki akıllanacaktı. Volkan'ın kısa sürede gördüğü 3. gereksiz kırmızı kart. Ali Sami Yen'de Galatasaray'a kupadan elendiği maç Lincoln olayı, Koller'i itmesi ve son olarak bugün yaptığı saçmalık. Bu sefer de hakem annesine, kız arkadaşına ve kız kardeşine küfretti heralde. Aslında sorulacak tek bir soru var, Volkan'ın yaptığına şaşıran var mı ?

Not: Sahi orada sarı kartı olup hala itiraz eden bir futbolcu daha vardı onun da bir kart daha görmesi gerekmez miydi ? Real Madrid'de oynadıktan sonra Türkiye'ye gelirsen gerekmez diyeceğim de dudak okuyucunun söyledikleri doğrultusunda ceza alan Hagi de Real Madrid de oynamıştı. Karpatların Maradona'sı Türkiye'de oynadığı takımı yanlış seçmiş demek ki.

Hiç yorum yok: